Lumini pentru evenimente

Luminile ajuta la realizarea unei atmosfere elegante si moderne daca ne referim la luminile arhitecturale sau o atmosfera dinamica care adauga un plus de atmosfera daca vorbim despre luminile de scena.

Va invitam sa vizualizati pachetele de mai  jos concepute special pentru evenimente private. La cerere acestea se pot personaliza in functie de nevoi.

Lumini Arhitecturale

Pachet 10 buc500lei

Pachet 20 buc900lei

Proiector suplimentar 40lei/buc

Conceptul de lumini arhitecturale presupune iluminarea diferitelor elemente ale unei sali precum coloane, pereti, tavan. Culoarea se poate alege in functie de gama cromatica predominanta in sala. Luminile folosesc tehnologia RGB (red, green,blue) oferind posibilitatea realizarii unui numar nelimitat de nuante (prin amestecul celor 3 culori esentiale).

Lumini de Scena

Schela Mica 400lei – 3m latime, 3m inaltime maxima, 2 moving head-uri, 6 proiectoare, mixer lumini, masina de fum

Schela Medie 600lei – 4,5m latime, 3m inaltime maxima, 2 moving head-uri, 10 proiectoare, mixer de lumini, masina de fum

Schela Mare 1000lei – 6m latime, 5m inaltime maxima, 4 moving head-uri, 12 proiectoare, mixer de lumini, masina de fum

Alte Servicii

Suplimentar va oferim pachete dj si sonorizare, solisti,  servicii de fum greu pe baza de gheata carbonica, artificii pentru dansul mirilor, pachete de fotograf si cameraman.

Solisti evenimente Preturi incepand de la 1000lei /eveniment Pentru detalii click AICI

Stim ca de multe ori viitori miri se intreaba daca sa angajeze un dj pentru ca este mai ieftin si are un repertoriu mai vast sau o formatie deoarece canta live dar care este considerabil mai scumpa. Vip-Events va ofera solutia perfecta care imbina aspectele pozitive ale ambelor solutii si anume pachetul Dj+Solist. Pentru detalii va rugam sa accesati pagina noastra dedicata solistilor pentru evenimente.

Pachet Dj – Sonorizare – Lumini  1800lei   Pentru detalii click AICI

„Muzica este sufletul petrecerii”. Noi am ineles perfect aceasta zicala drept urmare va oferim servicii de Dj la cele mai inalte standarde. Echipa noastra este formata din dj profesionisti care au experienta indelungata in domeniul evenimentelor private.

Fum Greu Pret 700lei Pentru detalii click AICI

Dansand printre nori. Fumul Greu este efectul cel mai folosit in timpul dansului mirilor. Acesta se obtine prin sublimarea blocurilor de gheata carbonica (trecerea din starea solida in stare gazoasa). Efectul astfel obtinut ramane la nivelul solului pentru aproximativ 5 minute dupa care se disipa (nu se ridica in sala precum fumul normal creand un efect de ceata). Acesta este inodor si nu lasa reziduuri. Se recomanda achizitionarea acestui pachet alaturi de artificiile pentru dansul mirilor.

Artifii tip vulcani Pret 400lei /4buc.

Surprindeti-va invitatii cu joc de artificii pentru interior. Acestea au o ardere rece si nu produc fum. Se actioneaza simultan prin intermediul unui sistem de declansare wireless.

Fotograf – Cameraman – Nunta Detalii AICI

Pentru imortalizarea acestor clipe nostalgice, va oferim serviciile fotografilor si cameramanilor nostri profesionisti, care au dobandit experienta prin participarea la sute de evenimente. Echipa noastra stie intotdeauna cum sa obtina rezultate remarcabile, utilizand tehnici speciale pentru a captura in mod inteligent cele mai frumoase imagini.

De ce sa ne alegi pe noi?

  • Avem posibilitatea sa adaptam pachetul de lumini in functie de preferinte.
  • Luminile sunt programate in functie de specificatiile dumneavoastra.
  • Folosim lumini bazate pe tehnologie moderna cu led-uri.
  • Echipamentele sunt noi si performante.
  • Pentru ca suntem cei mai buni 🙂

Ce spun clientii?

Luminile au dat culoare evenimentului meu.
Mihai Iordanescu
Multumesc pentru un eveniment perfect
Alexandra Stan
Recomand cu incredere echipa VIP EVENTS
Mihaela Ionita