Pachet Fotograf Nunta 2300lei

  • Fotograf Profesionist pe toata durata evenimentului (pregatiri acasa, cununie civila, cununie religioasa, sedinta foto, petrecere restaurant)
  • Album fotocarte 25cm x 30cm
  • Prelucrarea fotografiilor
  • Montaj foto tip videoclip
  • Predarea fotografiilor pe stick uri personalizate

Alte Servicii

Suplimentar va oferim pachete de dj si sonorizare, solisti,  servicii de fum greu pe baza de gheata carbonica, artificii pentru dansul mirilor, pachete de lumini si filmare evenimente.

Solisti evenimente  Preturi incepand de la 1000lei /eveniment         Pentru detalii click AICI

Stim ca de multe ori viitori miri se intreaba daca sa angajeze un dj pentru ca este mai ieftin si are un repertoriu mai vast sau o formatie deoarece canta live dar care este considerabil mai scumpa. Vip-Events va ofera solutia perfecta care imbina aspectele pozitive ale ambelor solutii si anume pachetul Dj+Solist. Pentru detalii va rugam sa accesati pagina noastra dedicata solistilor pentru evenimente. 

Pachet Lumini Arhitecturale  500lei – 10buc   900lei – 20buc         Pentru detalii click AICI

Conceptul de lumini arhitecturale  presupune iluminarea diferitelor elemente ale salii, coloane, pereti, tavan, intr-o culoare care sa completeze gama cromatica aleasa ca tema pentru eveniment. Acest efect se realizeaza cu ajutorul luminilor inteligente de tipul proiectoarelor led sau moving head-urilor, care permit controlarea culorilor, directiei si intensitati fascicolului de lumina cu ajutorul unui mixer. Aceasta tehnologie se poate regasi in cluburile cu pretentii, pe orice scena de concert sau in studiourile de televiziune.

Fum Greu  Pret  600lei            Pentru detalii click AICI

Dansand printre nori. Fumul Greu este efectul cel mai folosit in timpul dansului mirilor. Acesta se obtine prin sublimarea blocurilor de gheata carbonica (trecerea din starea solida in stare gazoasa). Efectul astfel obtinut ramane la nivelul solului pentru aproximativ 5 minute dupa care se disipa (nu se ridica in sala precum fumul normal creand un efect de ceata). Acesta este inodor si nu lasa reziduuri. Se recomanda achizitionarea acestui pachet alaturi de artificiile pentru dansul mirilor.

Artifii tip vulcani  Pret  250lei /4buc.

Surprindeti-va invitatii cu joc de artificii pentru interior. Acestea au o ardere rece si nu produc fum. Se actioneaza simultan prin intermediul unui sistem de declansare wireless.

Pachet Dj – Sonorizare – Lumini  1800lei   Pentru detalii click AICI

„Muzica este sufletul petrecerii”. Noi am ineles perfect aceasta zicala drept urmare va oferim servicii de Dj la cele mai inalte standarde. Echipa noastra este formata din dj profesionisti care au experienta indelungata in domeniul evenimentelor private.

De ce sa ne alegi pe noi?

  • Echipamentele folosite sunt de cea mai buna calitate;
  • Fotografia este cea mai mare pasiune a noastra;
  • Fiecare eveniment inseamna o noua provocare si este tratata ca atare;
  • Experienta si clientii nostri ne recomanda;
  • Ilustram in fotografii cele mai importante amintiri.

Ce spun clientii?

Cei mai bun in ceea ce fac.
Sebastian Cosmor
Daca nu ei, atunci cine?
Sebastian Cosmor