Pachet Dj Nunta 2000lei

  • Dj Profesionist – playlist personalizat
  • Pupitru de mixaj format din mixer, cd playere, laptop, microfon
  • Sistem de sonorizare pentru aproximativ 120 de persoane sau o sala de maxim 400 m2  (exista posibilitatea de suplimentare a sunetului)
  • Schela de lumini cu o latime de 4 m, inaltime variabila, 2 moving head-uri, 10 proiectoare (exista posibilitatea de suplimentare a luminilor)
  • Mixer de lumini,  Masina de fum

Alte Servicii

Suplimentar va oferim SOLISTI, pachete de LUMINI AMBIENTALE sau ARHITECTURALE, servicii de FUM GREU pe baza de gheata carbonica, ARTIFICII pentru dansul mirilor, SONORIZARE suplimentara,FOTO-VIDEO

Solisti evenimente  Preturi incepand de la 1000lei /eveniment         Pentru detalii click AICI

Stim ca de multe ori viitori miri se intreaba daca sa angajeze un dj pentru ca este mai ieftin si are un repertoriu mai vast sau o formatie deoarece canta live dar care este considerabil mai scumpa. Vip-Events va ofera solutia perfecta care imbina aspectele pozitive ale ambelor solutii si anume pachetul Dj+Solist. Pentru detalii va rugam sa accesati pagina noastra dedicata solistilor pentru evenimente.

Pachet Lumini Arhitecturale  500lei – 10buc   900lei – 20buc         Pentru detalii click AICI

Conceptul de lumini arhitecturale  presupune iluminarea diferitelor elemente ale salii, coloane, pereti, tavan, intr-o culoare care sa completeze gama cromatica aleasa ca tema pentru eveniment. Acest efect se realizeaza cu ajutorul luminilor inteligente de tipul proiectoarelor led sau moving head-urilor, care permit controlarea culorilor, directiei si intensitati fascicolului de lumina cu ajutorul unui mixer. Aceasta tehnologie se poate regasi in cluburile cu pretentii, pe orice scena de concert sau in studiourile de televiziune.

Fum Greu Pret 500lei            Pentru detalii click AICI

Dansand printre nori. Fumul Greu este efectul cel mai folosit in timpul dansului mirilor. Acesta se obtine prin sublimarea blocurilor de gheata carbonica (trecerea din starea solida in stare gazoasa). Efectul astfel obtinut ramane la nivelul solului pentru aproximativ 5 minute dupa care se disipa (nu se ridica in sala precum fumul normal creand un efect de ceata). Acesta este inodor si nu lasa reziduuri. Se recomanda achizitionarea acestui pachet alaturi de artificiile pentru dansul mirilor.

Artifii tip vulcani  Pret  250lei /4buc.

Surprindeti-va invitatii cu joc de artificii pentru interior. Acestea au o ardere rece si nu produc fum. Se actioneaza simultan prin intermediul unui sistem de declansare wireless.

Fotograf – Cameraman – Nunta             Detalii  AICI

Pentru imortalizarea acestor clipe nostalgice, va oferim serviciile fotografilor si cameramanilor nostri profesionisti, care au dobandit experienta prin participarea la sute de evenimente. Echipa noastra stie intotdeauna cum sa obtina rezultate remarcabile, utilizand tehnici speciale pentru a captura in mod inteligent cele mai frumoase imagini.

De ce sa ne alegi pe noi?

  • Peste 1000 de evenimente sonorizate cu succes.
  • Posibilitatea alegerii dj ul in functie de preferinte.
  • Asigurarea unei BACK-Up. Atat pentru dj cat si pentru echipamente.
  • Folosirea unor echipamente noi si performante.
  • Pentru ca suntem cei mai buni 🙂

Ce spun clientii?

Cei mai bun in ceea ce fac.
Sebastian Cosmor
Multumesc pentru un eveniment perfect
Alexandra Stan
Recomand cu incredere echipa VIP EVENTS
Mihaela Ionita