1. Despre Spectacol Ursitoare Vip-Events, acesta are 2 variante de spectacol:
– Spectacol cu 3 ursitoare- dureaza aprox. 20 min
– Spectacol cu 4 ursitoare ( 3 zane bune si una putin mai rea) – dureaza aprox. 25 min

– Text Standard – este personalizat numai cu numele copilasului sarbatorit. Este un text complex, cu mai multe momente, in care i se urseste copilului tot ceea ce fiecare parinte isi doreste pentru copilul sau.
– Text personalizat – pentru personalizare sunt necesare cateva detalii, ca exemplu: calitati pe care sa le mosteneasca bebe de la membrii familiei( parinti, nasi, bunici), meserii pe care sa le mosteneasca bebe de la membrii familiei( parinti, nasi, bunici), in plus, pentru spectacolul de 4 ursitoare ( defecte sau hobby-uri deranjante pentru ceilalti ai membrilor familiei amintiti la calitati.) 
  2. Zanele de primire sau ingerasii, primesc invitatii si ii conduc la locurile rezervate. Ingerasii sau zanele sunt o surpriză plăcută pentru toţi şi invitaţii vor avea parte de o primire călduroasă. De asemenea, vor avea grijă ca fiecare invitat să îi lase copilului botezat un gând, o urare, într-o cărticică pusă la dispoziţie de firma noastră, pe care personajul ales o va darui parintilor la sfarsitul programului. De asemenea, ingerasii va pot ajuta cu prinderea cruciulitelor in piept si cu daruirea marturiilor.

  3. Personajele de poveste organizeaza jocuri interactive si concursuri cu copiii carora le ofera cadou baloane modelabile, diverse forme si ii picteaza in personajele lor preferate din  povesti si desene animate. BALOANE MODELABILE, PICTURA PE FATA SI O MULTIME DE JOCURI DISTRACTIVE SI ANTRENANTE!