Intrebari Frecvente

Home/Intrebari Frecvente

Valoarea avansului este intre 10%-20% din totalul contractului.

Pentru toate serviciile solicitate se semneaza un contract si se elibereaza o factura.

In functie de serviciile contractate si de data evenimentului putem oferii reduceri de pana la 20%

-Pentru ca va putem oferii cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

-Pentru nuntile care sunt organizate cu un buget mai mic oferim varianta de Solist / Solista de muzica usoara / populara. Acesta sustine programe artistice pe toata perioada evenimentului intercalat cu dj-ul.

-Pentru nuntile care sunt organizate cu un buget mai mare oferim diverse formatii de muzica populara / usoara. Acestea inainte de a fi recomandate de catre noi sunt verificate atat din punct de vedere al programului artistic cat si din punct de vedere al comportamentului la eveniment. Nu recomandam formatii care canta pe la mese pentru spaga, care fac pauze lungi si dese sau care isi schimba des componenta.

Luminile arhitecturale ajuta la realizarea unei atmosfere elegante si personalizate acestea fiind adaptabile la orice gama cromatica.

Ele presupun montarea pe elementele arhitecturale ale salii, pereti, coloane, tavan, a unor proiectoare luminoase care pot fi setate pe o anumita culoare sau pe schimb de culori.

Pentru a spori efectul de WOW din timpul dansului de deschidere sau din timpul unui alt moment al nunti.

Fumul Greu este de fapt un abur racoros, inodor obtinut prin sublimarea ghetei carbonice (trecerea din stare solida in stare gazoasa). Acest abur nu se ridica mai sus de nivelul genunchilor realizand impresia unui dans printre nori.

Echipa de Dj a firmei VIP EVENTS este constituita din persoane cu vasta experienta in domeniul nuntilor, buni cunoscatori a tuturor genurilor muzicale (din anii 60’ 70’ pana la hiturile din ziua de astazi).

-In primul rand pentru calitate. In al doilea rand pentru pret.

-Serviciile de baza precum aranjamente,  foto, video, dj, sonorizare sau chiar si muzica live sunt oferite de personal direct angajat firmei noastre, NU prin colaboratori. Astfel se poate mentine un standard de calitate la un pret decent.

-Serviciile secundare precum invitatii, hostes, dansatori, limuzine, porumbei etc sunt oferite prin colaboratori directi cu vasta experienta in domeniu.

– Stabiliti o intalnire  cu  noi pentru a ne prezenta restaurantul.

– Daca acesta ofera un standard bun de calitate noi vom incheia un contract de colaborare cu respectivul restaurant astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de un pret mai bun.

Contractul pentru restaurant se incheie direct cu reprezentantii restaurantului. Noi doar va insotim la vizionarea acestuia si la semnarea contractului pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de reducere din partea localului.

– Ganditi-va ca functionam asemanator unei agentii de turism. Daca rezervi o camera la hotel printr-o agentie intotdeauna aceasta o sa fie mai ieftina decat prin rezervarea directa  la hotel.

– Oferim restaurantelor publicitate gratuita pe site-ul nostru.

Deoarece detinem contracte cu multe restaurante si Ballroom-uri din Bucuresti cu ajutorul carora putem obtine preturi mai bune decat ati obtine dumneavoastra in mod direct. Spre exemplu restaurantul X care are afisat pe site pretul de 70E/meniu poate oferi un discount clientilor nostri de pana la 10E/meniu in functie de data si de numarul de persoane. Prin urmare la o nunta de 200 de persoane aceasta reducere insemna 2000E.

-Va ajutam sa stabiliti un buget pentru eveniment prezentandu-va toate costurile legate de organizarea acestuia.

-Va prezentam solutii de reducere a costurilor.

-In urma stabilirii bugetului va ajutam sa rezervati un restaurant.

-Va putem oferi servicii profesionale pentru nunta.

-Avem o vasta experienta in organizarea nuntilor si a altor  tipuri de evenimente private.

-Prin noi puteti obtine preturi mult mai avantajoase decat prin rezervare directa.

Va invitam la o intalnire cu unul dintre organizatorii nostri. Nu costa nimic.