Stai in casa si nu știi ce cadou să oferi prietenilor!?

Vip Events lanseaza gift voucherul.

Fie ca ți-l doresti pentru tine, fie că îți dorești să îl faci cadou unui prieten drag ce urmează să aibă un eveniment important în viața lui, dacă nu chiar cel mai important, achiziționează acum voucher-ul la un preț special.

Voucherul oferă o reducere substanțială la serviciile din portofoliul Vip Events.

Acum este momentul!

Profita de reducerea de 100 lei la achizitia unuia din cele 3 vouchere puse la dispozitie.

VOUCHER VIP EVENTS! 

Urmeaza un eveniment important în viata unei persoane dragi ție sau pur și simplu vrei sa o surprinzi cu un cadou plăcut?! 

Echipa Vip Events îți sare în ajutor cu un voucher cadou în valoare de 300,500 sau 700 Lei.

La achizitia voucherului platitorul achita:

200 lei pentru voucherul de 300 lei

400 lei pentru voucherul de 500 lei

600 lei pentru voucherul de 700 lei

Beneficiarul nu poate cumula doua sau mai multe vouchere pentru acelasi contract

Gama de servicii la care poate fi folosit voucherul sunt:

  • Fotograf (nunta,botez,cununie,diverse sedinte foto,corporate,fashion,etc.);
  • Videograf (nunta,botez,cununie,producție publicitara,etc.);
  •  Albume foto; 
  • Dj(nunta,botez,aniversare,corporate party,etc.);
  • Make up;
  • Cabina foto;

Voucherul cadou nu este nominal,el poate fi transmisibil și are o valabilitate de 2 ani de la data achiziției. După expirarea termenului de valabilitate voucherul nu mai poate fi utilizat, iar valoarea acestuia este nerambursabila. 

Serviciile achizitionate printr-un voucher trebuie sa aibă minim valoarea voucherului, sau se pot cumula mai multe servicii și se va plăti diferența de preț. 

Voucherul cadou poate fi folosit la plata finala a unui contract de prestări servicii încheiat cu Vip Events, însă nu poate fi folosit în scop de avans. 

Beneficiarul are obligatia sa anunte echipa VIP EVENTS cu minim 90 de zile înainte de data in care are loc evenimentul unde voucherul o sa fie folosit,exceptia achizitia de albume foto si sedintele make-up. De asemenea, odată cu achiziția voucherului beneficiarul are obligatia sa consulte lista de preturi de pe site-ul VIP EVENTS și sa solicite o oferta de preț scrisa pentru tipul de eveniment de care este interesat.

Vip Events se obliga ca preturile prezentate în oferta solicitata de către beneficiar sa nu sufere modificări mai mari de 10% pana la data la care se va desfășura evenimentul!

Politica de confidențialitate:
VIP EVENTS SRL este responsabilă pentru toate datele cu caracter personal pe care le furnizați companiei. Prin urmare, VIP EVENTS are o Politică de confidențialitate menită să stabilească modul în care datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi procesate și protejate.

Comanda acum:

Nume

Email

Telefon

Valoare voucher:


Cantitate voucher:


Mesaj