Cristian Chirica
Cristian ChiricaManager Departament Artistic/Tehnic - DJ

Salut! Ma numesc Cristi, sunt dj de 15 ani. Am inceput cariera in cluburile din Bucuresti si imprejurimi iar cu timpul m-am axat exclusiv asupra evenimentelor private. In prezent coordonez departamentul artistic/tehnic dar nu pot renunta nici la marea mea pasiune… sa mixez.

Florin Ciotirnel
Florin CiotirnelManager Departament Foto-Video

Buna ziua. Numele meu este Florin si filmez evenimente de peste 10 ani. Imi plac provocarile si drept urmare sunt deschis catre orice fel de proiect video indiferent de amploare.

Gabriela Ghiulea
Gabriela GhiuleaManager Departament Aranjamente
Florile sunt viata mea.

Buna. Ma numesc Gabriela Ghiulea. Impreuna vom realiza decorul pe care l-ai imaginat pentru evenimentul tau.

Departament Artistic/Tehnic

Ioana Sandu
Ioana SanduSolista

Adesea am afirmat că trăim mult prea puţin să ne consumăm în lucruri minore. Recunosc ca eu nu am urmat această regulă a supravieţuirii,am constatat cum anii trec si singura realitate necondiţionată a vieţii mele a fost MUZICA.

Nelu Stan
Nelu StanSolist

Buna ziua. Sunt solist de muzica populara de peste 35 de ani. Astept cu nerabdare sa petrecem impreuna cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra.

Marius Balan
Marius BalanSolist

Copilaria mea s-a desfasurat mai mult decat normal, cu incercari in toate domeniile de petrecere a timpului liber dar dupa ce mi-am stresat vecinii si rudele cu minunatele concerte ce le dadeam acasa…mama a considerat ca trebuie sa merg la muzica. Si asta fac de la varsta de 10 ani.

Mihai
MihaiDj/MC

Dj Mihai. Experienta peste 10 ani in evenimente private. Dj/Sunetist/ Electronist. Genuri preferate: Dance, Pop, R&B.

Bogdan
BogdanDj/MC

Dj Bogdan. Experienta de 8 ani. Genuri preferate: Oldies, Latino, Etno

Catalin
CatalinDj/MC

Dj Blo. Experienta 3 ani. Genuri preferate: Dance, Pop, 80’s

Alex
AlexDJ/MC

Dj Alex Bass. Experienta peste 8 ani in evenimente private. Dj/MC. Genuri preferate: Dance, Pop, Latino, Etno. Calitati de MC.

Gabi
GabiDJ/MC

Dj Gabi. Experienta peste 10 ani in evenimente private. Dj/MC. Genuri preferate: Dance, Pop, Latino, Etno. Calitati de MC.

Stefan
StefanDj/MC

Redantium, totam rem aperiam, eaque ipsa qu ab illo inventore veritatis et quasi architectos beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enims sadips ipsums un.

Departament Foto-Video

Andy
AndyVideographer

Cameraman

Andrei
AndreiVideographer

Cameraman / Editor

Cristi
CristiFotograf

Fotograf.