Fotografia de eveniment a fost mereu una dintre cele mai cunoscute si asta datorita faptului ca intotdeauna vor exista nunti, botezuri, petreceri pentru companii sau zile de nastere.

Daca in cazul evenimentelor cu caracter personal organizarea implica respectarea acelorasi cerinte cu aproximatie, evenimentul corporate este unul care necesita o atentie mai deosebita. De ce? Fiindca fotografia de acest gen este cea care va promova afacerea, respectiv echipa implicata. Pentru ca o petrecere corporate are rolul de a apropia angajatii, de a crea noi oprtunitati de afaceri sau a imbunatati conexiunile intre companii.

De ce VIP Events? Pentru ca intelegem ce inseamna o afacere si pentru ca stim ca indiferent de motiv, invitatii trebuie sa se simta ca la o petrecere. Ce implica acest lucru? Muzica, bautura buna, un ambient placut si o atmosfera vesela. Cum va ajutam sa aveti toate aceste lucruri? Pai de muzica ne ocupam noi, aducandu-va cei mai talentati artisti care va vor putea satisface chiar si cele mai sofisticate gusturi. In ceea ce priveste fotografia, avem atat resursele necesare cat si aparatura pentru a va putea surprinde invitatii in cele mai bune ipostaze. Pentru ca veti dori sa va reamintiti de eveniment ca atare, veti dori sa fiti suprinsi atunci cand veti da mana pentru a lega o prietenie cu un vechi partener de afaceri, sau de ce nu, atunci cand veti vrea sa va amintiti de ce va place job-ul dumneavoastra. Cameramanii nostri vor fi si ei prezenti pentru a inregistra momentele muzicale, dansurile sau orice alte clipe ce merita surprinse. In ceea ce priveste sunetul, ne-ati prins! Si aici va vom sta la dispozitie, oferindu-va posibilitatea sa va relaxati pe toata durata petrecerii cu ajutorul unui echipament de ultima ora ce va va reda sunetul in cel mai fidel mod.

Daca inca nu v-am convins, va invitam sa ne rasfoiti paginile site-ului pentru a vedea imaginile cu care va stam la dispozitie!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]