Organizarea unei lansari presupune in primul rand adaptarea locului in care se va desfasura cu evenimentul. Alegerea acestui loc, desigur va fi asigurata de noi, depizand insa de natura lansarii – lansare de carte, lansare auto, lansarea unei linii vestimentare, etc.
Noi stim ca este foarte importanta organizarea, deoarece de ea depinde daca invitatii se vor simti bine si vor putea sa se concentreze pe produsul prezentat sau nu. Vom incepe prin a alege decoratiunile, acolo unde este cazul, de asemenea va vom pune la dispozitie meniul – incluzand atat felurile de mancare dorite cat si bauturile.
Pentru a putea prezenta si celor care nu au avut cum ajunge in momentul lansarii imagini “de la locul faptei”, atat fotografii nostri cat si cameramanii va vor sta la dispozitie, reusind sa imortalizeze desfasurarea lansarii si imagini cu produsul prezentat. Fotografia de produs va fi intotdeauna cea mai buna reclama atunci cand se doreste prezentarea calitatilor acestuia, iar noi stim sa punem in valoare orice detaliu.

Skoda

13 articol(e)